Prinses Femke & Prins MickNa het wekenlang geheim te hebben moeten houden, mochten de nieuwe Véngneuze zich op vrijdagavond 10 januari in hun eigen véngneuzetempel dan eindelijk bekend maken!

Als eerste was het de beurt aan de vorst, adjudant en adjudante. Maurits Slegers zal als vorst, het komende seizoen zijn woordjes aan jullie richten. Nick evers vervult de rol van adjudant en Yara Jacobs is onze eerste adjudante!

Nadat ook de Kammereuj aan het publiek voorgesteld waren (Niek Basten, Jesse Beijers, Kris Berben,  Sem Hoefnagels, Juul Lenders, Demi Neessen, Evi Sonnemans, Luc van Diepen, Demy Verstappen, Isa Grijpmans en Elke Joosten) mochten de Véngneuze zich bekend maken. Gewoon vanuit het publiek werden ze door de kammereuj mee op het podium genomen.

En daar zijn ze, onze nieuwe Raad van 11
- Bente Basten
- Lou Boerenkamps
- Hidde Gielen
- Noa Gijpmans
- Renée van der Heijden
- Pien Lenders
- Isabel van Lieshout
- Tess Manders
- Sjaak Strijbos
- Guus Verheijen
- Teun Verspa

Eindelijk was ook het moment aangebroken dat ze tegen iedereen mochten zeggen dat zij prins en prinses van de Véngneuze in 2020 zijn!

Prins Mick I en prinses Femke I
(Mick Lemmen en Femke Schriks)

Zij regeren met de spreuk:

De goe:j snaor weete wéj dizze vastelaovend te raake
Dansent in de Véngneuze tèmpel gòn wéj ’t maake

De nieuwe heersers gaan nog even nagenieten van de geweldige avond!

Graag zien we iedereen op vrijdag 21 februarii in de véngneuzetempel (de vangrail) om samen met ons er weer een te gekke avond van te maken!
Hou onze facebookpagina en onze website in de gaten voor extra informatie.